Potrebujete pravno pomoč pri poslovanju?

Če imate svoje podjetje, potem zagotovo veste, da včasih zelo hitro pride do kakšnih pravnih težav, če nismo dovolj podučeni o pravnih zadevah. Prav zaradi tega obstaja pravno svetovanje, ki vas bo rešilo pred neprijetnostmi in vas vodilo po pravi pravni poti ves čas vašega poslovanja.

Če nismo podučeni v pravnih zadevah, lahko zelo hitro zaidemo v težave, prav zato je tu pravno svetovanje, ki bo poskrbelo, da se to ne bo zgodilo. Poskrbelo bo tako za enostavne pravne zaplete, kot tudi za tiste bolj kompleksnejše.

Pravno svetovanje pride prav na vseh pravnih področjih, s katerimi se srečuje vaše podjetje. Tako je na primer, za podjetnike najpogostejšem področju, gospodarskopravnem področju zelo dobrodošla pomoč pri pregledu in sestavi gospodarskih pogodb, internih aktov, aktov o ustanovitvi gospodarske družbe in podobno.

Zelo dobrodošlo bo pravno svetovanje tudi pri sklepanju pogodb, da bodo te vsebovale vse potrebno za zaščito našega podjetja. V primeru neprijetnosti pa lahko računate tudi na pomoč pri pripravi na pogajanja. Pomagali vam bodo torej pri sestavi raznoraznih pogodb, kot so na primer kupo-prodajna, podjemna, posojilna, najemna, zakupna, darilna, menjalna in tako dalje. Ko bodo pa pogodbe enkrat že sklenjene in boste mogoče potrebovali pomoč pri uveljavljanju pravic in obveznosti, ki izhajajo iz teh pogodb, lahko tudi tukaj računate na pravno pomoč, ki izhaja iz pravnega svetovanja.

Pravni svetovalec lahko za vas sestavi tudi opomin in izvršilni predlog zoper dolžnike in vam svetuje na področju delovnega prava. Prav za slednje področje je veliko povpraševanja. Največkrat gre za zadeve glede pravic iz delovnega razmerja, s strani delodajalcev, kot tudi delojemalcev. Za vas lahko sestavijo tudi pogodbo o zaposlitvi.

Kakršno koli vprašanje, težava ali ideja se vam bo na vaši poslovni poti porodila, so vam tu vedno na voljo in v pomoč strokovnjaki za pravno področje, ki vam bodo znali prisluhniti in vam v dani situaciji pomagati.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *