Predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja

So vam začasno vzeli vozniško dovoljenje in bi ga radi dobili nazaj? Potem morate vložiti predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja, s katerim je možno dobite vozniško dovoljenje nazaj, dokler postopek o prekršku ne bo postal pravnomočen. Marsikdo sploh ne ve, da ta možnost obstaja, zato je ne izkoristi, kar je velika škoda!

Če vam je torej sodišče predložilo sklep, s katerim vam začasno odvzema vozniško dovoljenje, ga vsaj za nekaj časa lahko dobite nazaj, če skupaj z našo pomočjo oddate predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja, ki vam omogoča, da boste do pravnomočnosti sodbe lahko vozili brez težav.

Pokličite nas in razložili vam bomo, kako mora biti predlog sestavljen, koliko časa imate za to, da ga oddate, in kako poteka sam postopek! Takšen predlog je možno vložiti pri vsakem prometnem prekršku, zaradi katerega vam je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Vedeti morate tudi to, da lahko globo, ki jo boste dobili za prekršek, odplačate tudi drugače kot denarno, in sicer z javnimi deli, le da morate tudi za to pravočasno oddati predlog, s katerim prosite za nadomestitev plačila na drugačen način. Tudi pri sestavljanju tega predloga vam lahko pomagamo.

Najbolje je, da nam čim prej pošljete sklep sodišča, da se seznanimo z vašim primerom in podrobnostmi, povezanimi z njim. Tako se bomo lahko bolje pripravili na svetovanje v vaši zadevi ter vam bolje pomagali pri pripravi postopka. Če želite oddati predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja, vam svetujemo, da se pred tem naročite še na kontrolni zdravstveni pregled, ki je potreben po zakonu o voznikih. Za več informacij in vodenje samega postopka nas kontaktirajte in pomagali vam bomo po svojih najboljših močeh, tako, kot smo pomagali že mnogim drugim strankam, ki so na tak način dobile svoje vozniško dovoljenje nazaj in ga nato tudi nemoteno uporabljale!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *